Ораторство - мистецтво бути почутим!

Ораторство - мистецтво бути почутим!
   86

Красномовство - це спосіб “забалакати” тему чи, навпаки, на весь голос заявити свою позицію? Чи існує однозначне вирішення цієї дилеми, дізнавались наші першокурсники!   

Вони відвідали заняття гуртка “Медіаграмотність та інформаційна безпека” у Вінницькому молодіжному центрі “Квадрат”. Студентам пощастило стати учасниками майстер класу з ораторського мистецтва і самопрезентації Ольги Сольвар!

Засновниця першого у Вінниці спікер-клубу і авторка унікального курсу ARTspeaker вкрай просто пояснила молоді п’ять канонів риторики для створення ідеального спічу. У тому числі, як довго і про що говорити, як рухатись під час публічного виступу.

“Риторика - це, в першу чергу, наука про секрети переконання та красномовство, а ораторське мистецтво не дар, а навичка, яку треба здобувати і відточувати. Стверджувати, що промова досягла поставленої мети можна лише у разі, якщо аудиторія вас слухала, чула, запам’ятала те, що ви говорили і…повірила!” - наполягає тренерка з ораторського мистецтва.

Окрім того, коуч розповіла, як подолати страх і психологічний дискомфорт, що нерідко виникають під час публічного виступу.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту