День Європи 2018

День Європи 2018
   752

19 травня в рамках проведення Дня Європи на Європейській площі міста Вінниця відбувся VII фестиваль «Вінницька студентська весна-2018». 

Щорічний фестиваль став об’єднанням лідерів студентського самоврядування, депутатів Студентського Парламенту Вінниччини, активістів Молодіжної Ради Вінниці, творчої та спортивної молоді для консолідації та розвитку активної молоді Вінниччини. 

Ось і наша активна творча молодь гідно презентувала коледж. До її складу входили члени студентського виконавчого та профспілкового комітетів та волонтери. Кожна команда-учасниця представляла свій навчальний заклад та демонструвала таланти студентів. Запалював глядачів на Європейській площі вокальний чоловічий квартет та ансамбль народно-сучасного танцю «Юність Поділля».

Організатором фестивалю була ГО «Розвиток. Розвиток» за підтримки Вінницької міської ради, управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА, відділ у справах молоді та туризму міської ради, Вінницька молодіжна рада, Студентський парламент Вінниччини.

В рамках заходу відбувся урочистий парад команд-учасників фестивалю, презентація навчальних закладів, гала-концерт за участю студентської молоді Вінниччини та флешмоб «Європа починається з нас».

Фото тут