Огляд-конкурс художньої самодіяльності серед груп нового набору «Ми діти твої, Україна» (25,26,27 вересня)

Огляд-конкурс художньої самодіяльності серед груп нового набору «Ми діти твої, Україна» (25,26,27 вересня)
   932

Доброю традицією в коледжі стало проведення огляду-конкурсу художньої самодіяльності серед груп нового набору. Цього річ він проходив під гаслом  «Ми діти твої, Україна».

Проводиться конкурс з метою виявлення та розкриття творчих можливостей студентської молоді, сприяння їх подальшому розвитку та популяризації національних культурних традицій, розвитку художнього самодіяльного мистецтва. З кожним роком різножанрова палітра концертних номерів набуває нових відтінків і значень, а разом з ними зростає і рівень майстерності виконавців. Нинішнє свято було по особливо пронизане  духом патріотизму. В кожному слові, кожній пісні виголошувалась основна ідея – ідея миру, дружби, єдності. 

Конкурс оцінювали провідний психолог міської соціальної служби у справах сім'ї, дітей та молоді Ковиліна І.П., практичний психолог коледжу Паламарчук Н.М., голова студентської ради коледжу в минулому, наша випускниця Коляденко Наталія, керівник вокального ансамблю Кочурський І.М. та заступник директора з виробничого навчання Рихлюк В.П.

Оцінювалась вокальна та сценічна культура, артистичність, емоційність виконання, оригінальність, зовнішній вигляд виконавців.  Учасники, батьки та студенти отримали величезне задоволення від справжнього свята юності, краси, натхнення!

Ще фото тут