Конкурс «Дівчина лідер - 2019»

Конкурс «Дівчина лідер - 2019»
   998

6 березня в актовій залі коледжу відбувся пізнавально-розважальний конкурс «Дівчина лідер - 2019».
У конкурсі брали участь 6 неймовірних красунь. Маленькі сценічні замальовки, театральні постановки, дефіле, вокальні та хореографічні номери прикрашали це свято, і показували, і красу, і талант учасниць.

Дівчата-лідери представляли себе у 3 виходах: візитка «Резюме – початок вдалої кар’єри», «Ким я себе бачу через 10 років», «Творчий конкурс».
Дуже активною була підтримка вболівальників. У перервах між виходами красунь святкову програму збагачували виступи творчих колективів нашого коледжу.

В суддівській колегії були:  Сотник Марина – наша випускниця, королева Зіркового студентського балу 2018, міс Глядацьких симпатій на конкурсі Дівчина лідер того ж року, «Міс бікіні 2018», володарка титулу «Міс Вінниця 2019», «Міс глядацьких симпатій» на конкурсі краси.

Андрій Мороз - хореограф, учасник танцювальних балетів «Dance Edem», фаєр шоу та відомих балетів Китаю.

Олег Вікторович Дмитрійчук – завідувач сектору Служби у Вінницькій області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Микола Кобися – головний спеціаліст відділу молодіжної політики та взаємодії з громадськими організаціями Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

Борис Максимчук - випускник коледжу, доктор педагогічних наук, заслужений тренер України, власник спортивної мережі «Максимус».

Андрій Мельничук – випускник коледжу, заступник голови координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Вінницькій обласній Державній адміністрації, представник військово-патріотичного клубу «Айдар».

На святі був присутній спеціальний гість і спонсор - представник асоціації автошкіл Вінниччини В'ячеслав Миколайович Гаврилюк, який презентував по закінченню конкурсу усім учасницям сертифікати від Автошколи на Поділлі.

Ось вони, кращі з кращих, які не побоялися взяти на себе відповідальність, достойно представили себе і свою групу і отримали такі номінації:

1. Білокінь Адріана, 4ОК-2 – міс артистичність

2. Лабунець Юлія, 4ОП-1 – міс глядацьких симпатій

3. Дзюба Анна, 3Ф – міс оригінальність

4. Гливук Наталія, 3ЕП – міс елегантність

5. Соловей Альона, 4ОП-1 – міс творчість

6. Ганай Богдана, 3ОД – дівчина-лідер

Більше фото тут