Про страхування в деталях

Про страхування в деталях
   143

Сьогодні в суспільстві існує хибне уявлення про страхування. Проте воно ж насправді необхідне для кожного з огляду на те, в які часи ми живемо. Безперечно, війна внесла корективи в життя багатьох. Вона відбилася на суспільно-важливих сферах діяльності, адже це торкнулося й економіки, і культури, і освіти. Проте з часом все ж бачимо, як на деяких підприємствах стабілізується ситуація і як працівникам доводиться працювати в нових умовах – воєнних.

У рамках дисципліни «Страхування» група 3ОД разом з Аліною Бродою відвідала екскурсію в страхову групу «ТАС». Студентам випала нагода з перших уст дізнатися про свою майбутню спеціальність, поспілкуватися з працівниками та ознайомитися з деталями роботи компанії в період воєнного стану.

Заступник директора з розвитку мережі Наталія Чернега звернулася до майбутніх спеціалістів, а можливо, і робітників страхової групи «ТАС»: «Найголовніше в страхуванні – не здаватися. Варто пройти перший етап, що охоплює рік. Зараз дуже круто розпочинати у вашому віці, тому що ви ще навчаєтеся і так само навчатиметеся тут, поступово отримавши нові завдання».

Обмін досвідом надважливий у пізнанні тієї чи іншої сфери. І хто ж краще зрозуміє студента, як не сам студент? Так і Павло – четвертокурсник ДонНУ ім. Василя Стуса і за сумісництвом працівник групи, каже: «У страхуванні я вбачаю велику перспективу. Якщо звернути увагу на закордонний досвід, то можна зробити висновок, що й в Україні в цьому є великий потенціал».