Транспортні технології і економіка

Транспортні технології і економіка
   163

На базі Вінницького технічного фахового коледжу відбулося VIІ засідання Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів Транспортних технологій. 

В формті науково - практичної конференції понад 60 учасників, представники університетів та коледжів з різних регіонів України провели фахову дискусію з представниками транспортних компаній. 

Тема конференції - «РЕГУЛЮВАННЯ ТА РОЗВИТОК ЕКОНОМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У СУЧАСНИХ УМОВАХ». 

Адже між поняттями «транспорт» та «економіка» існує прямо пропорційний зв’язок. Систему перевезень обґрунтовано називають «кровоносною системою» економіки країни. 

По-перше, економічна роль транспорту проявляється в тому, що він є органічною ланкою кожного виробництва, виконує неперервні і масові перевезення. По-друге, розвинута транспортна система країни забезпечує стабільний і високий розвиток економіки.

Серед питань, які обговорили учасники конференції в форматі он-лайн   застосування інтерактивних вправ на платформі learningАpps.org при викладанні дисциплін «Транспортна географія» та «Організація пасажирських автомобільних перевезень» у фаховій передвищій освіті, вибір стратегій розвитку автотранспортних підприємств, освітні технології в закладах вищої освіти: запити сьогодення, автотранспорт на службі ЗСУ. Благодійні передачі авто та пального. 

Організаторами всеукраїнської конференції виступили Олена ГРИНЧУК, голова ВМО, голова циклової комісії транспортних  технологій ВТФК, Світлана ФІГОЛЬ, контент-менеджер ВМО, завідувачка електромеханічного відділення, викладач циклової комісії транспортних технологій ВТФК та Ірина ПОЦЕЛУЙКО, викладач–методист ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка».

Підпишись на сторінку коледжу в facebook  та  instagram ! Знай все про життя твого коледжу!