Олімпіада майбутніх економістів і фінансистів

Олімпіада майбутніх економістів і фінансистів
   153

Третьокурсники нашого коледжу взяли участь в олімпіаді “Кращий за професією”. Вона відбулася в рамках тижня економіки і фінансів в онлайн-форматі. З 10 до 18 години студенти мали доступ до спеціально створеного класу, де було розміщено 2 типи завдань.

Майбутнім економістам і фінансистам потрібно було виконати тест і задачі з дисципліни «Економіка і підприємництво», а також творчо попрацювати над роботою. В пригоді стали навички пошуку інформації в інтернеті. Саме на її основі студенти пояснювали, як розраховуються показники.

“Поглиблення знань майбутніх спеціалістів є метою проведення подібних олімпіад. Це тільки здається, що пересічна людина може з легкістю вирішити і завдання, над якими сьогодні працюють студенти. І в цьому полягає хибність уявлення про роботу економістів і фінансистів”, говорить Андрій Крисак, викладач інформатики ВТФК.

Тому саме найуважніші та найкмітливіші студенти змогли розділити між собою три призових місця. А в якості нагороди – отримають додаткові бали на іспиті.

Підпишись на сторінку коледжу в facebook  та  instagram ! Знай все про життя твого коледжу!