Не прощаємось, а кажемо “до зустрічі”!

Не прощаємось, а кажемо “до зустрічі”!
   209

Сертифікати про проходження осінньо-зимових підготовчих курсів вручили слухачам у нашому коледжі! Цей символічний крок свідчить про зростання в усіх сферах - переконані і майбутні абітурієнти, і викладачі.

“Дякую, що ви обрали саме наш базовий заклад фахової передвищої освіти. Впевнена, викладачі забезпечили вас вичерпними знаннями і успіх на вступній кампанії всім гарантований! Запрошуємо на навчання до Вінницького технічного фахового коледжу! Тут готують класних спеціалістів - у цьому ви вже переконалися самі!“ - каже Світлана Василюк, директорка ВТФК.

105 хлопців і дівчат із дня в день, незалежно від погоди за вікном і в душі, свідомо підходили до формування свого успішного майбутнього. А допомагали їм у цьому викладачі нашого коледжу: Діана Довгань, Тетяна Можаєва, Іван Овчар, Олександра Кучинська, Юлія Вихристюк і В’ячеслав Шевчук.

“Наші курси надали хлопцям та дівчатам унікальну можливість розширити свої знання та набути нових навичок з української мови та математики”, - каже Олександра Довгань, керівниця підготовчих курсів ВТФК. 

До зустрічі у вересні в спільноті успішних Вінницького технічного фахового коледжу!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту