Пам'ятаємо, любимо, сумуємо

Пам'ятаємо, любимо, сумуємо
   1138

 

Колектив працівників і студентів Вінницького технічного коледжу сумує з приводу непоправної втрати – передчасної смерті заступника директора з виховної роботи ШЕВЧУК НІНИ ІВАНІВНИ.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце світлої людини! Глибоко сумуємо та висловлюємо щирі співчуття родині померлої. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме її щиру душу до Царства Небесного.

Вічна світла пам’ять нашій колезі.

Поділяємо біль та горе рідних!

 

НЕКРОЛОГ

Колектив співробітників Вінницького технічного коледжу з глибоким сумом сповіщає, що 5 вересня 2021 року пішла з життя Шевчук Ніна Іванівна, заступник директора з виховної роботи.

Народилась Ніна Іванівна 1952 року, 1978 року закінчила Вінницький державний педагогічний інститут.

Зовсім юною сімнадцятирічною дівчиною Ніна Іванівна розпочала свою трудову діяльність на освітянській ниві у Мигалівецькій восьмирічній школі Барського району Вінницької області.

Пройшла шлях від піонервожатої до заступника директора коледжу.

Вона була кваліфікованим співробітником, чудовою людиною і справжнім знавцем своєї справи.

За високий професіоналізм і самовіддану працю на благо України нагороджена Почесними грамотами МОН, Вінницької ОДА, нагрудними знаками «Відмінник освіти України» і «Василь Сухомлинський».

Життя людини, немов тоненька нитка обривається, проте світлі спогади про людину, яка гідно і чесно прожила своє життя, залишивши по собі плоди своїх добрих справ, завжди будуть сильнішими за смерть.

Спіть спокійно, дорога Ніно Іванівно! Лебединим пухом хай буде Вам земля, а душі – Царство Небесне.

Мої літа несе на крилах час.

За літом літо журавлиним клином.

Лиш теплий спомин, вчителю, про Вас

У душу світить полум’ям калини.