Чемпіонів у ВТФК побільшало!

Чемпіонів у ВТФК побільшало!
   311

Чемпіонат Вінницької області з шахів завершився перемогою Владислава Пюро, першокурсника нашого коледжу! Серед понад сотні найсильніших молодих шахістів з різних міст і районів Вінниччини він виборов перше місце.

До списку фаворитів, зізнається хлопець, впевнено увійшов ще на початку турніру. Були, звичайно, складнощі та перешкоди, але вони лише стимулювали юного гросмейстера набирати щобільше переможних очок.

Навчається Владислав Пюро на фінансово-економічному відділенні ВТФК. За чорно-білою дошкою тренується вже більше семи років. Каже, шахи - більше, ніж просто хобі. Тож і приклад юнак бере з багатократного чемпіона світу Магнуса Карлсена, який присвятив грі своє життя.

“Здебільшого я тренуюся сам. Якщо ж все-таки хочеться відчути смак конкуренції - зустрічаюсь із шахістами в МДЮСШ №6. А ще, до речі, нещодавно зацікавився психологією. Вона мені чимось схожа з грою в шахи. Можливо, для майбутніх турнірів певні знання дуже навіть стануть в пригоді”, - каже Владислав Пюро, студент групи 1ОП2.     

Бажаємо потужних дебютів і переможних ендшпілей!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту