Кудо - шлях відкритого серця

Кудо - шлях відкритого серця
   119

Срібним призером першого в історії чемпіонату Європи з кудо - став студент нашого коледжу! Всю гордість і міць Поділля в Каунасі (Литва) з успіхом продемонстрував Олександр Волощук, другокурсник відділення електроенергетики та електромеханіки ВТФК.

Разом із трьома вінницькими майстрами східного єдиноборства він увійшов до складу збірної України. Загалом за першість на європейській арені боролися представники 14 країн: Італії, Франції, Іспанії, Великої Британії тощо.

“Наші юні спортсмени провели по кілька важких поєдинків на чемпіонаті Європи. Вінницькі призери тренуються із чотирьох років. Це їхнє перше досягнення на такому рівні”, - каже Леонід Цимбал, президент Вінницької обласної Федерації КУДО України. 

На Олександра Волощука особливе враження справила атмосфера, в якій проходили змагання. Це був не просто чемпіонат, а умовні збори спортсменів з різних країн. 

“Дуже сподобався рівень проведення та організації чемпіонату, за що дякую Федерації Кудо Литви. Також море емоцій і вражень залишилось від семінару з чемпіоном світу Ryota Azuma, носієм стилю Kudo Kenichi Osada та іншими японськими спортсменами”, - каже Олександр Волощук. 

Неабияк вразила юного спортсмена і підтримка з боку японських представників, що прибули на чемпіонат в якості гостей. Від лиця KIF (Kudo International Federation) вони висловили співчуття українському народу у зв'язку з російською агресією. А на знак солідарності вирішили оплатили нашій збірній проживання в готелі, дорогу та участь у змаганнях. Також Jukucho (Grand Master) Kenichi Osada особисто запросив українську збірну на неформальну вечерю.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту