Її величність поезія

Її величність поезія
   91

Поезія може "вбити", а може "врятувати", може запалити вогонь у душі, повести на барикади, а може і підітнути крила… У силі та могутності римованих рядків переконалися першокурсники нашого коледжу.

Студентів запросили на літературний вечір, де лунали вірші сучасних українських поетів. Одна з них - вінничанка Олена Нікітіна. Учасниця численних літературних проєктів охоче спілкувалася з молоддю.

“Останнім часом пишу про війну, соціальні проблеми, на патріотичну тему, про життя, добро та зло, про людяність, любов, щастя і про роль поета в суспільстві”. Так охарактеризувала свою творчість поетеса з натхненним псевдонімом “Ластівка вільного неба”. 

Пролунали на вечорі і вірші Дарини Коломієць. 24-річної військової журналістки, волонтерки і поетеси одночасно. Для однолітків їх читала племінниця Дарини, студентка групи 1КІ2 Маргарита Волошин. 

Відвідав літературне зібрання в нашому коледжі і метр поетичного слова Віктор Цимбал. Разом із авторами студенти декламували та обговорювали вірші сповнені патріотизмом, громадянською лірикою та вірою в майбутнє.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту