ВТФК продовжує підкорювати вершини у напрямі підвищення якості фахової передвищої освіти!

ВТФК продовжує підкорювати вершини у напрямі підвищення якості фахової передвищої освіти!
   99

У рамках проєкту «Острівці Прогресильності» між ГО «Прогресильні» та Вінницьким технічним фаховим коледжем підписано Меморандум про співпрацю.

Вінницький технічний фаховий коледж - перший в регіоні заклад фахової передвищої освіти, який долучився до ініціативи «Острівці Прогресильності».

ГО «Прогресильні» - це динамічна спільнота відданих своїй справі людей, які формують майбутнє освіти в Україні та створюють робочі місця для молоді.

ГО «Прогресильні» об’єднують освітян, студентів, науковців та офіційних осіб, щоб сприяти відкритому спілкуванню, професійному зростанню та відстоюванню їх прав.

«Острівці Прогресильності» - це проєкт-ініціатива ГО «Прогресильні», яка передбачає започаткування і розвиток співпраці із закладами освіти в Україні та за кордоном.

Співпраця між ГО «Прогресильні» та Вінницьким технічним фаховим коледжем передбачає:

- популяризацію та розвиток якості освіти в Україні, впровадження сучасних гнучких та ефективних методів і способів навчання та викладання, сприяння розвитку лідерства в молоді, конкурентоспроможності педагогічних працівників, сприяння підвищенню рейтинговості ВТФК в європейському та світовому просторі;

- організацію та проведення спільних заходів (тренінгів, майстер-класів, круглих столів, семінарів, конференцій тощо), обмін досвідом у сфері викладацької діяльності;

- організацію стажувань і підвищення кваліфікації педагогічних працівників ВТФК, спільна проєктна і грантова діяльність;

- провадження спільної наукової і публікаційної діяльності;

- організацію проведення опитувань серед викладачів та студентів ВТФК, здійснення аналітики проведених опитувань та реагування на запити зацікавлених сторін;

- консультативну співпраця а також проведення інформаційно-розʼяснювальної роботи серед здобувачів фахової передвищої освіти.

Координаторкою від коледжу є кандидат економічних наук, доцент, завідувач навчально-методичної лабораторії Вікторія Фабіянська.

Єднаймося заради підвищення якості освіти!

Сильні, бо Прогресильні!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту