Курс молодого фотографа - на фінішній прямій!

Курс молодого фотографа - на фінішній прямій!
   109

Знають секрети налаштування камери, розрізняють типи об’єктивів і вміють керувати процесом зйомки в будь-яких умовах. Відтепер таким результатом можуть похвалитися юнаки й дівчата, що пройшли безкоштовний річний курс із фото- та відео майстерності в нашому коледжі.

Фотостудія в актовій залі, а в ролі моделей - викладачі і студенти. Своє вміння зловити яскравий кадр гуртківці демонструють на заключному екзамені.  

Захоплено переглядає знімки та з нетерпінням чекає процесу їхнього редагування у фотошопі Тетяна Педченко, студентка групи 2ОП2. Мистецтво фотографування - для неї справа не нова. Записалась на курси, аби відточити свої навички на вищому рівні:

“Я можу сказати, що вже впевнена у своїх силах. Ця фотосесія - дуже великий і неймовірний досвід для мене. Емоції просто переповнюють, ще раз переконалася, що це мене надихає”, - каже Тетяна Педченко. 

З не меншим азартом натискає на спускову кнопку камери й Олександра Іщук. До занять у фотогуртку першокурсниця полюбляла “ловити момент” на особистий смартфон.

“Мені завжди подобалося фотографувати. Це дуже захопливо і важко водночас. Ще не звикла до такого напливу людей, але в цілому - дуже класно!” - зізнається  Олександра Іщук, студентка групи 1Ф.

Навичками художніх і технічних прийомів впродовж усіх занять ділився з молоддю досвідчений вінницький фотомайстер - Едуард Зеленюк. Результатами студентських робіт задоволений, найкращі знімки планує представити в травні на виставці “Чорно-білий настрій. Жіночий портрет”.

Чудова новина для тих, хто пропустив фотодень в нашому коледжі! Не засмучуйтеся, шанс отримати якісне надруковане фото випаде ще раз! У вівторок, 30 квітня, актова зала, 11:00.

З вас тільки гарний настрій і благодійний внесок 20 грн. Все решта - справа рук наших майстрів! 

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту