Потрібна допомога!

Потрібна допомога!
   109

ТЕРМІНОВО! Максимальний репост і підтримка!!! Посильна допомога кожного сьогодні потрібна Михайлу Коваленку, чоловікові нашої колеги, Альони Петрушевської, викладачки ВТФК!

У бою під Роботиним захисник отримав важкі ураження обох ніг. До лікарні його доправили з уламковим пораненням, подвійним вогняним відкритим перелом лівої гомілки. Витягти вороже залізо з його правої ноги лікарям поки не вдалось.

Михайлові вже зробили кілька операцій, та, на жаль, то лише початок тривалого і складного одужання. Допоки не загояться рани, хірурги кістки не чіпають. Разом із чоловіком проходять нелегкі випробування і дружина з маленькою донечкою. Дівчинка народилась на другий день кривавого вторгнення, а за рік її тато сам став до армійських лав.

Сьогодні захисника лікують безкоштовно, однак спрогнозувати, скільки оперативних втручань та яких ще доведеться провести, медики не можуть. Ми ж всі добре знаємо, в які суми обходяться супутні витрати на перебування в лікарні!

Друзі, знайомі і незнайомі, завдяки мужнім бійцям, таким як Михайло Коваленко, ми з вами живемо! Будь-який донат допоможе йому і родині пережити складний час, а нам - подякувати за захист!  

https://send.monobank.ua/jar/8dMczsdFxc

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту