Як змагались юні біологи

Як змагались юні біологи
   103

Внутрішній етап обласної олімпіади з біології пройшов у нашому коледжі. Участь у ньому взяли 24 студенти усіх спеціальностей. Змаганням юних дослідників живого середовища позначився тиждень ЦК Охорони праці, безпеки життєдіяльності та природничих дисциплін.

Впродовж двох годин студенти виконували завдання, що розділили на два блоки. Теоретичний складався з двадцяти тестів, кожна правильна відповідь на них оцінювалася в один бал. Згадати довелось все, що знали про молекулярний, клітинний рівень організації живої природи, існуючі види організмів тощо.

Практична частина змагань вимагала від хлопців та дівчат виконання двох задач - з молекулярної біології та хімії і на знання Законів Менделя. Впоравшись із ними можна було “заробити” п’ятнадцять балів. 

Добряче прокачали свої скіли всі учасники олімпіади, але найобізнанішими виявились:

  • І місце - Євгенія Колесникова, 1ОБ – 43 бали;
  • ІІ місце - Олександра Механічева, 1КІ1 – 38 балів;

Дмитро Закушняк, 1КІ 1 – 37 балів;

Олександра Лущікова, 1ЕП – 36 балів;

  •  ІІІ місце - Анна Стрельчук, 1Ф – 31,5 бал;

Оксана Василишина, 1Ф – 29 балів.

Не зупинятись на досягнутому, вивчати оточуючий світ і використовувати знання для захисту та збереження живої природи побажала учасникам олімпіади голова циклової комісії Алла Матвійчук. Разом з призерами привітала і їхніх наставників, викладачів природничих дисциплін коледжу - Лесю Моторну  та Ольгу Вітюк.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту