Результати

   733

І Всеукраїнська олімпіада з радіоелектроніки проходила 11-13 травня на базі Вінницького технічного коледжу. В олімпіаді прийняло участь команди з 14 областей та 16 навчальних закладів:

  • Вінницька обл. (Вінницький технічний коледж),

  • Дніпропетровська обл. (Дніпродзержинський економічний коледж Дніпродзержинського ДТУ),

  • Донецька обл. (Донецький технікум промислової автоматики),

  • Запорізька обл. (Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ),

  • Івано-Франківська обл. (Коледж електронних приладів ІФНТУНГ),

  • м. Київ (Київський радіомеханічний коледж НАУ),

  • Луганська обл. (Антрацитівський коледж інформаційних технологій та економіки),

  • Львівська обл. (Технічний коледж НУ "Львівська Політехніка"),

  • Миколаївська обл. (ДВНЗ "Миколаївський політехнічний коледж"),

  • Тернопільська обл. (Технічний коледж ТДТУ ім. І. Пулюя),

  • Херсонська обл. (Херсонский політехнічний коледж ОНПУ, Новокаховський приладобудівний технікум),

  • Хмельницька обл. (Хмельницький політехнічний коледж),

  • Черкаська обл. (Смілянський радіотехнікум ЧДТУ, Черкаський державний бізнес-коледж),

  • Чернівецька обл. (ДВНЗ"Чернівецький політехнічний коледж")

Фотозвіт можна переглянути в розділі Фотогалерея

У радіомонтажному конкурсі переможцями стали: Войчук Дмитро (Новокаховський приладобудівний технікум) – 1 місце (керівник – Опята Юрій Олександрович), Лотоцький Павло (Технічний коледж ТДТУ ім. І. Пулюя) – 2 місце (керівник – Штогрин Павло Ігорович), Зорін Олександр (Смілянський радіотехнікум ЧДТУ) – 3 місце (керівник Жмурко Володимир Павлович).

У конкурсі з проектування друкованого вузла з використанням САПР переможцями стали: Артамонов Віктор (ДВНЗ "Миколаївський політехнічний коледж") – 1 місце (керівник Зайковський Олег Сергійович), Джоголик Микола (Технічний коледж ТДТУ ім. І. Пулюя) – 2 місце (керівник Штогрин Павло Ігорович), Кондращук Віталій (Смілянський радіотехнікум ЧДТУ) – 3 місце (керівник Жмурко Володимир Павлович).

У творчому конкурсі переможцями стали: команда Вінницького технічного коледжу у складі Вознюк Віталій, Демчук Тарас (керівник Вернигора Валентина Володимирівна) з практичною роботою «Сучасний підсилювач потужності з лабіринтовою акустичною системою» – 1 місце, команда Антрацитівського коледжу інформаційних технологій та економіки у складі Коршак Михайло, Холін Олександр (керівник Бабенко Тетяна Олександрівна) з практичною роботою «Лабораторний стенд – Оптоволоконна лінія зв’язку» – 1 місце, команда ДВНЗ "Миколаївський політехнічний коледж" у складі Артамонов Віктор, Морозов С. (керівник Зайковський Олег Сергійович) з практичною роботою «Рядок, що біжить, з динамічною розготкою» – 2 місце, команда Херсонської області у складі Грицик Ігор, Войчук Дмитро (керівники Уткіна Надія Євгенівна, Опята Юрій Олександрович) з практичною роботою «Електронна дошка» – 2 місце, команда ДВНЗ "Чернівецький політехнічний коледж" у складі Парайко Сергій, Куку Федір (керівник Семенюк Наталія Юріївна) з практичною роботою «Імпульсний металошукач» – 3 місце, команда Технічний коледж ТДТУ ім. І. Пулюя у складі Джоголика Миколи, Лотоцького Павла (керівник Штогрин Павло Ігорович) з практичною роботою «Тестова плата для дослідження мікроконтролерів Atmega 8/48/88/168 » – 3 місце.

Загальнокомандні місця І Всеукраїнська олімпіади з радіоелектроніки розподілись: 1 місце – команда ДВНЗ "Миколаївський політехнічний коледж" у складі Артамонов В., Морозов С. (керівник Зайковський О. С.), 2 місце – команда технічного коледжу ТДТУ ім. І. Пулюя у складі складі Джоголика М., Лотоцького П. (керівник Штогрин П. І.), 3 місце – команда Вінницького технічного коледжу у складі Вознюка В., Демчука Т. (керівник Вернигора В. В.).

Під час проведення І Всеукраїнська олімпіади з радіоелектроніки учасники відвідали екскурсію в національний музей-садибу М. І. Пирогова та провели дозвілля у боулінг-клубі «АМАГАМА».

Команди переможці нагороджені лабораторними стендами від компанії Open System. Учасники переможці нагороджені цінними призами від директора фірми «РіоТрейд» Шостацького А.А. Всі команди, що приймали участь у І Всеукраїнській олімпіаді з радіоелектроніки отримали у подарунок річну підписку на журнал «Chip News». Організатори висловлюють щиру подяку спілці голів ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а за допомогу у організації та проведенні І Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки та ООО «РАДІОКОМ» (м. Вінниця) за технічну підтримку у проведенні радіомонтажного конкурсу.