Адміністрація

Василюк Світлана Михайлівна

директор коледжу

email: [email protected]

У 1979 закінчила Вінницький Державний педагогічний інститут імені М. Островського (історичний факультет). 

У 2006 році закінчила Одеський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України та отримала кваліфікацію — магістр державного управління.

Вікіпедія

Поліщук Микола Іванович

заступник директора з навчальної роботи

email: [email protected]

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджений знаком "Відмінник освіти України" у 2010 році. Закінчив Вінницький державний педагогічний інститут за спеціальністю "Фізика", 1995 р. Працює в коледжі з 2000 року.

Довгань Діана Юріївна

заступник директора з навчальної роботи, стратегічного розвитку та інновацій

email: [email protected]

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком «Відмінник освіти» у 2006 році. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Островського за спеціальністю «Математика з додатковою спеціальністю фізика», 1990р., Університет менеджменту освіти за спеціальністю «Управління навчальним закладом», 2010р. Працює в коледжі з 1997 року.

Паламарчук Наталія Миколаївна

заступник директора з виховної роботи

email: [email protected]

Спеціаліст вищої категорії. Старший викладач. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського за спеціальністю "Початкове навчання і практична психологія", 1999 р.; Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю "Економіст з фінансів", 2002 р. Працює у коледжі з 2000 року.

Кравчук Віктор Францович

заступник директора з адміністративно-господарської роботи

 Закінчив Ладижинський технікум механізації сільського господарства, за спеціальністю "Механізація сільського господарства", 1979р. Працює у коледжі з 2018 року.

Мусятовська Людмила Йосипівна

головний бухгалтер

email: [email protected]

Спеціаліст вищої категорії. Старший викладач. Закінчила Житомирський кооперативний технікум за спеціальністю "Бухгалтерський облік", 1980р.; Вінницький державний аграрний університет за спеціальністю "Облік і аудит", 2002р. Працює в коледжі з 1988 року. Нагороджена знаком "Відмінник освіти"