Циклова комісія фізики і професійно-орієнтованих технічних дисциплін

   1785

Поліщук Микола Іванович

голова циклової комісії фізики та загальнотехнічних професійно-орієнтованих дисциплін

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, старший викладач. Нагороджений знаком "Відмінник освіти України" у 2010 році. Закінчив Вінницький державний педагогічний інститут за спеціальністю "Фізика", 1995р. Працює в коледжі з 2000 року.


Домінський Олег Станіславович

директор коледжу

кандидат педагогічних наук
Заслужений працівник освіти України

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Закінчив з відзнакою Вінницький державний педагогічний інститут за спеціальністю «Фізика та загальнотехнічні дисципліни», 1964р.Голова Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Вінницької області, перший заступник Голови Спілки голів обласних Рад директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації України, член правління Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації», член колегії Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та регіональної громадської експертної комісії ДАК.


Рихлюк Віктор Петрович

заступник директора з виробничого навчання

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджений знаком "Відмінник освіти України" у 1995 році. Закінчив Вінницький політехнічний технікум за спеціальністю "Експлуатація та ремонт лічильних і лічильно-аналітичних машин", 1980р.; Вінницький політехнічний інститут за спеціальністю "Електроенергетика", 1985р. Працює в коледжі з 2001 року.


Телефус Володимир Дмитрович

Заслужений працівник освіти України

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджений знаком "Відмінник освіти України" у 1995 році. Закінчив Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Островського за спеціальністю "Фізика та основи виробництва", 1962р. Працює в коледжі з 1966 року.


Антіпова Тетяна Михайлівна

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 1995 році. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Островського за спеціальністю "Фізика та загальнотехнічні дисципліни", 1964р. Працює в коледжі з 1965 року.


Поліщук Людмила Іванівна

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут ім. М. Коцюбинського за спеціальністю «Фізика», 1995р. Працює в коледжі з 2001 року.


Попівняк Лариса Григорівна

сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 1997 році. Закінчила Вінницький технікум електронних приладів за спеціальністю "Виробництво електровакуумних приладів", 1969р.; Вінницький політехнічний інститут за спеціальністю "Радіотехніка", 1975р. Працює в коледжі з 1969 року.


Кузнєцова Інесса Петрівна

Спеціаліст вищої категорії. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 2008 році. Закінчила Київський ордена Леніна політехнічний інститут за спеціальністю "Машини та апарати хімічного виробництва", 1961р. Працює в коледжі з 1966 року.


Головко Валентина Григорівна

Спеціаліст вищої категорії. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 1996 році. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Островського за спеціальністю "Фізика та загальнотехнічні дисципліни", 1965р. Працює в коледжі з 1970 року.


Алексєєнко Ніна Юріївна

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 1996 році. Закінчила Мелітопольський інститут механізації і електрифікації сільського господарства, 1960р.; Московську сільськогосподарську академію імені К.А.Тімірязєва, 1963р. Працює в коледжі з 1969 року.


Яцькова Олена Олексіївна

сайт викладача

Спеціаліст. Закінчила Вінницький технічний коледж за спеціальністю «Конструювання, виробництво та технічне обслуговування радіотехнічних пристроїв», 2008р.; Вінницький національний технічний університет за спеціальністю "Радіотехніка", 2013р. Працює в коледжі з 2008 року.


Савчук Олеся Іванівна

пеціаліст ІІ категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізика», 2006р. У коледжі працює з 2014 року.


Погосян Тетяна Василівна

Спеціаліст вищої категорії, старший викладач. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 2007 році. Закінчила Вінницький політехнічний інститут за спеціальністю "Енергопостачання промислових підприємств, міст та сільського господарства", 1977р. Працює в коледжі з 1979 року.


Гронський Ігор Анатолійович

Сайт викладача

Спеціаліст І категорії. Закінчив Київський державний педагогічний інститут ім. М. Горького за спеціальністю «Фізика і астрономія», 1990р.; Вінницький національний технічний університет за спеціальністю «Облік і аудит», 1999р. Працює у коледжі із 2000 року.

Коло професійних інтересів: статистика, статистика фінансів, страхування.


Костюк Юрій Миколайович

Спеціаліст ІІ категорії. Закінчив Вінницький технікум електронних приладів за спеціальністю "Виробництво мікроелектронних пристроїв", 1992р.; Вінницький державний технічний університет за спеціальністю "Програмне забезпечення автоматизованих систем", 2002р. Працює в коледжі з 2006 року.


  • астрономія
  • фізика
  • фізика-2
  • основи теорії кіл
  • основи технічної механіки
  • електроматеріалознавство
  • електротехніка і електроніка
  • креслення
  • інженерна графіка
  • матеріалознавство
  • інженерна та комп’ютерна графіка
  • нормоконтроль
  • основи електроніки та мікроелектроніки
  • теорія електричних та магнітних кіл
  • теоретичні основи електротехніки
  • стандартизація