Фестиваль «СТУДЕНТСЬКА ВЕСНА-2016». День Європи

Фестиваль «СТУДЕНТСЬКА ВЕСНА-2016». День Європи

14 травня 2016 року у рамках проведення Дня Європи на Європейській площі міста відбувся щорічний фестиваль «Студентська весна-2016». 

У цьому році фестиваль став об’єднанням лідерів студентського самоврядування, депутатів Студентського Парламенту Вінниччини, активістів Молодіжної Ради Вінниці, творчої та спортивної молоді для консолідації та розвитку активної молоді Вінниччини. 

Ось і наша активна творча молодь гідно презентувала коледж. До її складу входили члени студентського виконавчого та профспілкового комітетів, волонтери. Кожна команда-учасниця представляла свій навчальний заклад, розповідала про його історію, досягнення та демонструвала таланти своїх вихованців у різних жанрах.

Організатором фестивалю є ГО «Розвиток. Розвиток» за підтримки Вінницької міської ради, управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА, відділу у справах молоді та туризму міської ради, Вінницької молодіжної ради, Студентського парламенту Вінниччини.

В рамках заходу відбувся урочистий парад команд-учасників фестивалю, презентація навчальних закладів та гала-концерт за участю студентської молоді Вінниччини, презентація першого випуску газети вінницький студентів «Студентський вісник» під тематичною назвою “Європа починається з мене” та студентський флешмоб «Європа починається з нас».