Урочисте свято «Олімп коледжу 2016»

Урочисте свято «Олімп коледжу 2016»
   1275

31 травня в музично-драматичному театрі ім. Садовського відбулося урочисте свято «Олімп коледжу-2016».  «Олімп коледжу» - це свято підведення підсумків, свято таланту, свято юності і зрілості, свято тих, хто навчає і навчається, свято любові, добра і традицій. Актуальною була тема свята – «Мир та злагода на землі», а символом Миру є білі голуби, які кружляли на сцені.

Урочиста церемонія віншування розпочалася  великою відзнакою для нашого трудового колективу – ГРАМОТОЮ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ за заслуги перед Українським народом, вагомий внесок у розвиток вітчизняної освіти, впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес, значні успіхи в підготовці висококваліфікованих фахівців.

Продовжилася церемонія номінацією «Викладачі та співробітники коледжу».

В номінаціях «Обдарованість року», «Відмінник року» нагороджувалися студенти - відмінники та переможці Всеукраїнських та обласних конкурсів і олімпіад.

«Гордістю коледжу» стали студентка групи 1Ф – Коломієць Оксана та студент групи 2Ф – Чорнобаєв Андрій.

На студентів з активною громадською позицією чекала номінація «Лідер року». Її отримали голова  виконавчого комітету студентської ради коледжу – Коляденко Наталія та члени виконавчого та профспілкового комітетів студентської ради коледжу.

Наступна номінація «Творчість року» охопила близько 40-ка студентів, які успішно займаються в гуртках художньої самодіяльності.

Гордістю коледжу є технічна творчість студентів. Традиційно і щорічно навчальний заклад посідає призові місця в обласній виставці технічної творчості. Студентів - переможців вітали в номінації «Технічна творчість».

Не оминули нагороди і спортсменів коледжу. Біля 70-ти студентів було нагороджено в номінації «Спортсмен року».

  Тож високо несімо честь нашого рідного навчального закладу, бо ми – найкращі!