ІV Педагогічні читання: «Сучасні психолого-педагогічні підходи до навчання та виховання студентської молоді у навчальних закладах України поч. ХХІ ст.».

ІV Педагогічні читання: «Сучасні психолого-педагогічні підходи до навчання та виховання студентської молоді у навчальних закладах України поч. ХХІ ст.».
   1295

12 грудня  2016 року в актовій залі Вінницького технічного коледжу відбулися  ІV Педагогічні читання на тему: «Сучасні психолого-педагогічні підходи до навчання та виховання студентської молоді у навчальних закладах України поч. ХХІ ст. (нові підходи до роботи зі студентською молоддю)». Педагогічні читання відкрила методист коледжу – Ю.В. Зоріна, яка назвала основні питання, відповіді на які учасники читань повинні отримати протягом заходу.

Під час пленарного засідання виступили директор коледжу – О.С. Домінський, заступник директора з навчальної роботи – Д.Ю. Довгань «Мотивація учасників навчально-виховного процесу як чинник забезпечення якості освіти», керівник секції технічних дисциплін – С.М. Цирульник «Як ми запам’ятовуємо?», голова циклової комісії фізичного виховання та захисту Вітчизни – Ю.Л. Феліксов «Особливості фізичної підготовки в системі фізичного удосконалення людини».

У другій частині «Педагогічних читань» здійснювалася робота за чотирма секціями, під час роботи яких були проведені тренінги на теми: «Про тренінг» та «Інтерактивне навчання як умова успішної суб’єкт-суб’єктної комунікації».

Підсумки роботи «Педагогічних читань» підвели тренери секцій та методист коледжу, які наголосили на тому, що робота з сучасною молоддю потребує високої творчої майстерності педагога: «Треба самому багато знати, щоб навчати інших» (В. Короленко).

фото