Волонтерський проект «ПОДАРУЙ ДІТЯМ ТЕПЛО»

Волонтерський проект «ПОДАРУЙ ДІТЯМ ТЕПЛО»
   935

15 березня 2017 року відбулась дуже емоційна поїздка  студентів - волонтерів нашого коледжу  та соціального театру до  Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей . Акція відбулась в рамках проекту «ПОДАРУЙ ДІТЯМ ТЕПЛО» під час якої студенти представили мініатюру «Ярлики», обговорили актуальність проблеми з старшими мешканцями Центру та розповіли про студентське життя в коледжі.

 Особливо емоційно перейнялись волонтери спілкуванням та іграми з найменшими мешканцями. Студенти намагались через спілкування, ігри, обійми, всім приділити увагу, якої їм не вистачає, та подарувати часточку свого тепла, а також подарунки, одяг, іграшки, канцелярські товари, зібрані силами студентів та викладачів коледжу.

Зустріч носила не лише емоційно-розважальний, але й пізнавальний характер, адже студенти коледжу провели екскурс мешканцям Центру в світ комп’ютерної техніки та її будови.

Волонтери  дякують усім, хто приєднався до збору іграшок та одягу для дітей.  Разом ми робимо велику справу!
        В рамках проекту планується наступна поїздка із мото - шоу  та солодощами, про що запитували діти, запрошуємо до співпраці!

 

фото