Всеукраїнське методичне об’єднання викладачів радіотехніки та телекомунікаційних технологій.

Всеукраїнське методичне об’єднання викладачів радіотехніки та телекомунікаційних технологій.
   843

25-26 жовтня 2017 року на базі технічного коледжу Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя відбулося Всеукраїнське методичне об’єднання викладачів радіотехніки та телекомунікаційних технологій. На засіданні були присутні представники 19 технікумів та коледжів Вінницької, Київської, Івано-франківської, Дніпропетровської, Чернівецької, Чернігівської, Черкаської, Тернопільської, Херсонської, Кіровоградської, Хмельницької областей.

З вітальним словом виступив директор коледжу В.П.Калушка, з доповідями на тему «Використання активних методів навчання в урочний і позаурочний час» виступили 4 викладача циклової комісії радіотехнічних дисциплін.

Голова оргкомітету олімпіади Цирульник С.М., викладач Вінницького технічного коледжу,  підвів підсумки минулої олімпіади, визначив завдання для підготовки до наступної 8 Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки.

У ході методичного об’єднання була проведена екскурсія по навчальному закладу і виїзна екскурсія у м.Золочів.

Засідання пройшло плідно і представники усіх навчальних закладів виявили бажання привезти команди на олімпіаду, яка відбудеться у травні 2018 року на базі Вінницького технічного коледжу.

В.В.Вернигора, завідувач радіотехнічним відділенням