Обласне методичне об’єднання завідувачів відділеннями коледжів та технікумів Вінницької області

Обласне методичне об’єднання завідувачів відділеннями коледжів та технікумів Вінницької області
   1433

29 листопада 2017 року на базі Вінницького технічного коледжу відбулося обласне методичне об’єднання завідувачів відділеннями коледжів та технікумів Вінницької області. Основною темою об’єднання було обмін досвідом з питання організації профорієнтаційної роботи у навчальних закладах. На засіданні були присутні представники 24 коледжів та технікумів Вінницької області.

До присутніх звернувся директор коледжу кандидат педагогічних наук, голова Ради директорів коледжів та технікумів Вінницької області Олег Станіславович Домінський. Він підкреслив важливу роль профорієнтаційної роботи для формування контингенту студентів.

Досвідом проведення профорієнтації поділились Петрань С. В., Дудник Л. В., завідувачі відділень Вінницького торговельно - економічного коледжу КНТЕУ, та Вернигора В. В., завідувач радіотехнічним відділенням Вінницького технічного коледжу. Виступи супроводжувались презентаціями та відеоматеріалами.

Завідувач фінансово-економічним відділенням Попова О. О. запросила членів методичного об’єднання на відкритий профорієнтаційний захід «Економічна платформа ВТК», на якому підводили  підсумки декади – презентації  циклових комісій «Фінансів та економіки» і «Транспортного менеджменту» та відділення.

Після відвідування заходу голова ОМО завідувачів відділеннями Федчишина Тетяна Леонідівна підвела підсумки роботи методичного об’єднання.