Акція «Молодь Вінниці – за життя без Снід!»

Акція «Молодь Вінниці – за життя без Снід!»
   782

28.11.2017р. наш навчальний заклад взяв участь в щорічному профілактичному заході, присвяченому Міжнародному дню боротьби із СНІД – міській молодіжній акції «МОЛОДЬ ВІННИЦІ – ЗА ЖИТТЯ БЕЗ СНІД!»

Зібрання молоді проходило в Міському Палаці Мистецтв «Зоря». В програмі заходу - виступи представників Центру СНІДу, міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, «Товариства Червоного хреста», гала-концерт аматорських шкільних колективів та творчих колективів нашого коледжу.

У сучасному світі досить поширеним є явище волонтерства, зокрема серед студентської молоді. Ось і студенти Вінницького технічного коледжу не стали стояти осторонь волонтерського руху.

Так, як наш викладацько-студентський колектив вже не один рік працює під гаслом «Молодь обирає здоровий спосіб життя», то одразу було визначено напрям діяльності: освітня пропаганда здорового способу життя «Молодь Вінниці обирає життя без СНІД» зі сприяння Вінницького міського центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді.

"Молодь проти СНІДу", "Молодь Вінниці за здоровий спосіб життя", "Україна за життя!". Із такими гаслами ввечері студенти вінницьких вузів пройшли від МПМ "Зоря" до Будинку офіцерів, тримаючи в руках свічки, запалені в пам'ять про померлих від СНІДу 

Фото