V Регіональна науково-методична конференція

V Регіональна науково-методична конференція
   1935

На базі Вінницького технічного коледжу 30 березня 2018 року була проведена V Регіональна науково-методична конференція «Сучасні педагогічні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців у коледжах і технікумах: досвід, проблеми, перспективи».  На конференцію було подано 122 наукові праці, які були опубліковані у збірнику матеріалів конференції.

В рамках роботи конференції будуть висвітлюватися теоретичні й прикладні аспекти впровадження сучасних інформаційних технологій та інноваційних методик навчання у підготовці молодших фахівців, актуальні методичні проблеми коледжів і технікумів. Також буде відбуватися обговорення проекту Закону України «Про фахову передвищу освіту» за участю членів робочої групи МОН від Асоціації працівників вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації по розробці проекту Закону України «Про фахову передвищу освіту».

Коледжі і технікуми сьогодні переживають нелегкий час, оскільки визначається їх місце в системі освіти України. Тому, як ніколи, сьогодні актуальні такі конференції, на яких коледжі і технікуми голосно заявляють про проблеми, досвід, перспективи розвитку даної освітньої ланки.

ще фото тут