Циклова комісія природно-математичних дисциплін та основ інформатики

   1341

Овчар Іван Миколайович

голова циклової комісії природно-математичних дисциплін та основ інформатики

cайт викладача

Спеціаліст вищої категорії. Нагороджений знаком "Відмінник освіти України" у 2010 році. Закінчив Вінницький державний педагогічний університет імені М.Коцюбинського за спеціальністю "Педагогіка і методика середньої освіти. Математика", 2003р. Працює в коледжі з 2001 року.

 

Довгань Діана Юріївна

заступник директора з навчальної роботи

сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком «Відмінник освіти» у 2006 році. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Островського за спеціальністю «Математика з додатковою спеціальністю фізика», 1990р., Університет менеджменту освіти за спеціальністю «Управління навчальним закладом», 2010р. Працює в коледжі з 1997 року.

 

Моторна Леся Володимирівна

методист базового навчального закладу
кандидат педагогічних наук

cайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відміник освіти" у 2010 році.Закінчила Ніжинський державний педагогічний інститут імені М.В. Гоголя за спеціальністю "Біологія", 1997р. Працює в коледжі з 2004 року.

 

Крисак Андрій Олексійович

голова циклової комісії фінансів

кандидат економічних наук

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, старший викладач. Закінчив Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського за спеціальністю "Фізика та основи інформатики", 1998р.; Київський державний торговельно-економічний університет за спеціальністю "Облік і аудит", 2000р. Працює в коледжі з 2000 року.

Коло професійних інтересів: автоматизація обліку та впровадження інформаційних технологій в фінансово-господарську діяльність підприємств.

 

Стахова Олена Анатоліївна

кандидат педагогічних наук

сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського за спеціальністю "Математика та основи інформатики", 1998р. Працює в коледжі з 1999 року.

 

Марцева Людмила Андріївна

кандидат педагогічних наук

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.Нагороджена знаком «Відмінник освіти». Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Островського за спеціальністю "Географія з додатковою спеціальністю біологія", 1984р.; Московський державний відкритий педагогічний інститут за спеціальністю "Хімія", 1993р. Працює в коледжі з 1984 року.

 

Мацедонська Людмила Болеславівна

кандидат педагогічних наук

Спеціаліст ІІ категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Коцюбинського за спеціальністю "Математика", 1993р. Працює в коледжі з 2010 року.

 

Матвійчук Алла Віталіївна

Сайт викладача

Спеціаліст І категорії.Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М.Коцюбинського за спеціальністю "Географія і біологія", 2001р. Працює в коледжі з 2001 року.

 

Мостова Раїса Павлівна

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 1995 році. Закінчила Сумський державний педагогічний інститут імені А.Макаренка за спеціальністю "Біологія, хімія та основи сільськогосподарського виробництва середньої школи", 1960р. Працює в коледжі з 1965 року.

 

Овчар Інна Миколаївна

Спеціаліст ІІ категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського за спеціальністю "Педагогіка і методика середньої освіти. Математика", 2002р. Працює в коледжі з 2006 року.

 

Томілова Валентина Євгеніївна

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 1996 році. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Островського за спеціальністю "Математика та креслення", 1966р. Працює в коледжі з 1968 року.

 

Рижій Валентина Василівна

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 1995 році. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Островського за спеціальністю "Фізика та математика", 1959р. Працює в коледжі з 1965 року.

 

Вітюк Ольга Іванівна

Сайт викладача

Спеціаліст ІІ категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Біологія», 2006р. У коледжі працює з 2006 року.
 

Швець Тетяна Віталіївна

Спеціаліст. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М.Коцюбинського за спеціальністю "Педагогіка і методика середньої освіти. Хімія", 2011р. Працює в коледжі з 2012 року.

 

  • біологія
  • вища математика
  • географія
  • інформатика
  • математика
  • основи вищої математики
  • теорія ймовірності та математична статистика
  • хімія