Циклова комісія фізичного виховання та захисту Вітчизни

   945

Феліксов Юрій Леонтійович

голова циклової комісії фізичного виховання та захисту Вітчизни

Спеціаліст вищої категорії,викладач-методист. Закінчив Вінницький державний педагогічний інститут ім М. Коцюбинського за спеціальністю "Допризовна і фізична підготовка", 1994р. Працює в коледжі з 2004 року.


Дзюма Ярослав Йосипович

Спеціаліст вищої категорії, старший викладач.Нагороджений знаком "Відмінник освіти України" у 2006 році. Закінчив Вінницький державний педагогічний інститут ім. М. Островського за спеціальністю "Фізичне виховання", 1969р. Працює у коледжі з 1980 року.


Лозовий Андрій Володимирович

сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії. Закінчив Вінницький державний педагогічний інститут за спеціальністю "Фізичне виховання і методика спортивно-масової роботи", 1997р. Працює в коледжі з 1998 року.


Никитюк Микола Іванович

Спеціаліст вищої категорії. Закінчив Вінницький державний педагогічний інститут за спеціальністю "Початкове військове навчання і фізичне виховання", 1991р. Працює в коледжі з 1991 року.


Остапчук Наталія Феліксівна

Спеціаліст ІІ категорії. Закінчила Вінницький медичний інститут імені М. Пирогова за спеціальністю "Лікувальна справа", 1981р. Працює в коледжі з 2005 року.


Харченко Ганна Юхимівна

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Островського за спеціальністю "Фізичне виховання", 1976р. Працює в коледжі з 1985 року.


Шведа Людмила Леонідівна

Спеціаліст ІІ категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М.Коцюбинського за спеціальністю "Олімпійський та професійний спорт", 2010р. Працює в коледжі з 2011 року.


  • захист Вітчизни
  • медико-санітарна підготовка
  • робота в секціях
  • спеціальна медична група
  • фізична культура
  • фізичне виховання