УРОЧИСТЕ СВЯТО «ОЛІМП КОЛЕДЖУ-2018».

УРОЧИСТЕ СВЯТО «ОЛІМП КОЛЕДЖУ-2018».
   962

21 травня у театрі ім. Садовського коледж святкував свою чергову річницю з дня заснування. Свято «Олімп коледжу» - це свято підведення підсумків, свято таланту, свято юності і зрілості, свято тих, хто навчає і навчається, свято любові, добра і традицій.

Урочиста церемонія віншування розпочалася  номінацією «Сузір’я  працівників коледжу». Усе, чого досяг коледж у своїй навчально-виховній роботі є заслугою педагогічного колективу та його керівника. В колективі змінилось вже декілька поколінь, але успішно продовжують працювати і ветерани педагогічної праці, які теж завітали на свято.

В номінаціях «Обдарованість року», «Відмінник року» та «Гордість коледжу» нагороджувалися студенти - відмінники та переможці Всеукраїнських та обласних конкурсів і олімпіад.

На студентів з активною громадською позицією чекала номінація «Перспектива року».

Номінація «Митець року» охопила близько 50-ти студентів, які успішно займаються в гуртках художньої самодіяльності.

Гордістю коледжу є технічна творчість студентів. Традиційно і щорічно навчальний заклад посідає призові місця в обласній виставці технічної творчості. Студентів - переможців вітали в номінації «Технічна творчість».

Не оминули нагороди і спортсменів коледжу, команди переможців міської спартакіади, в якій вибороли призові місця. Біля 100 студентів було нагороджено в номінації «Добірна збірна».

Тож високо несімо честь нашого рідного навчального закладу, бо ми – найкращі! 

Ще фото тут