Циклова комісія охорони праці та безпеки життєдіяльності

   743

Костюк Микола Олександрович

голова циклової комісії охорони праці та безпеки життєдіяльності

завідувач лабораторій

сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії. Нагороджжений знаком "Відмінник освіти України" у 1999 році. Закінчив Вінницький політехнічний технікум, 1969р.; Вінницький політехнічний інститут за спеціальністю "Енергопостачання промислових підприємств, міст та сільського господарства", 1992р. Працює в коледжі з 1985 року.


Моторна Леся Володимирівна

методист базового навчального закладу
кандидат педагогічних наук

cайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відміник освіти" у 2010 році.Закінчила Ніжинський державний педагогічний інститут імені М.В. Гоголя за спеціальністю "Біологія", 1997р. Працює в коледжі з 2004 року.


Костюк Юрій Миколайович

сайт викладача

Спеціаліст ІІ категорії. Закінчив Вінницький технікум електронних приладів за спеціальністю "Виробництво мікроелектронних пристроїв", 1992р.; Вінницький державний технічний університет за спеціальністю "Програмне забезпечення автоматизованих систем", 2002р. Працює в коледжі з 2006 року.


Погосян Тетяна Василівна

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, старший викладач. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 2007 році. Закінчила Вінницький політехнічний інститут за спеціальністю "Енергопостачання промислових підприємств, міст та сільського господарства", 1977р. Працює в коледжі з 1979 року.


Ніколаєва Тетяна Андріївна

Спеціаліст вищої категорії, старший викладач.Закінчила Львівський політехнічний інститут за спеціальністю "Напівпровідникові прилади", 1966р. Працює в коледжі з 1967 року.


Швець Тетяна Віталіївна

Спеціаліст. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М.Коцюбинського за спеціальністю "Педагогіка і методика середньої освіти. Хімія", 2011р. Працює в коледжі з 2012 року.


  • безпека життєдіяльності
  • екологія
  • основи екології
  • охорона праці
  • основи охорони праці