Нарада-семінар заступників директорів з навчальної роботи, методистів, голів ОМО коледжів і технікумів Вінницької області

Нарада-семінар заступників директорів з навчальної роботи, методистів, голів ОМО коледжів і технікумів Вінницької області
   1272

09.10.2018 р. на базі Вінницького технічного коледжу відбулась нарада-семінар заступників директорів з навчальної роботи, методистів, голів ОМО коледжів і технікумів Вінницької області.

В нараді-семінарі взяли участь: Клапоущак Андрій Юрійович - завідувач сектору вищих навчальних закладів, науки та інтелектуальної власності управління професійної освіти, інноватики та науки; Кузьменко Геннадій Іванович – директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти; Шуліка Наталія Іванівна – методист науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області – секретар атестаційної комісії Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації.

В рамках роботи наради-семінару було обговорено такі питання:

  • Результати ДПА у формі ЗНО з української мови у 2018 році. Особливості ДПА у формі ЗНО у 2019 році.
  • Реалізація освітніх програм профільної середньої освіти у коледжах і технікумах Вінницької області з 2018 року. Навчальні плани.
  • Особливості атестації педагогічних працівників у 2018-2019 н.р.
  • Організація й проведення обласних методичних об’єднань у 2018-2019 н. р.

 

Дякуємо усім учасникам наради-семінару за плідну роботу.