Змагання в Гранітному

   922

18-25 червня 2010 року в селі Гранітне Немирівського району на березі річки Південний Буг проходили обласні змагання зі спортивного туризму. Програма змагань включала шість кубків. Наша команда змагалась в чотирьох кубках: кубок з пішохідного туризму, кубок з гірського туризму, кубок зі спортивного орієнтування, кубок з велосипедного туризму.

Детальніша інформація та фотозвіт під катом

Найбільших успіхів ми досягли в гірському туризмі – перше місце. До складу команди входили Поліщук Денис, Дзема Катерина, Дяченко Євген, Кифорук Дмитро, Тищенко Вікторія.

В змаганнях з пішохідного туризму в напруженій боротьбі ми поступилися команді Козятинського району і посіли друге місце. В цьому кубку до складу команди входили Поліщук Денис, Дзема Катерина, Дяченко Євген, Кифорук Дмитро, Олійник Іван, Тищенко Анастасія.

Цікава боротьба розгорнулась в кубку з велосипедного туризму. До складу команди, яка змагалась в даному кубку входили Дяченко Євген, Касько Євген, Нечкалюк Владислав, Дзема Катерина. Високі результати в окремих видах змагань показали Дяченко Євген та Касько Євген, які на дистанції «Фігурне водіння велосипеда» вибороли перше та друге місця. В дуже складних погодних умовах проходили змагання на дистанції «Велораллі». Наша команда змогла в сильну грозу вибороти на цій дистанції друге місце. В цілому в кубку з велосипедного туризму ми посіли третє місце.

В кубку зі спортивного орієнтування дуже вдало виступив Нечкалюк Владислав, виборовши в особистому заліку перше місце.

В загальному заліку команда туристсько-спортивного клубу «Меридіан ВТК» Вінницького технічного коледжу посіла друге місце.

Зі змагань ми повертались трохи стомленими, але в гарному настрої, радіючи тому, що мали можливість впродовж тижня перебувати в гарній і дружній команді і трохи сумуючи за змаганнями, що завершились. Але багато кому сумувати за змаганнями довелось не довго…

Рассказать о подкасте

Разместить плеер (код плеера)

Скопируйте этот код и вставьте его без изменений на ваш сайт

Подписаться на все выпуски

QR-код RSS
RSS iTunes