Тиждень автомобільного відділення - 2011

   636

В останній тиждень жовтня (24-28.10.2011) у Вінницькому технічному коледжі пройшов тиждень електромеханічного відділення. Вперше у 1995 році до студентської сім'ї електронного відділення приєднались дві групи електромеханіків. Ми першими в Україні відкрили цю спеціальність. Вже 16 років відділення очолює талановита жінка, справжній фахівець своєї справи Іванцова Ольга Іллівна.

Сьогодні на електромеханічному відділенні навчається 226 студентів, серед яких є відмінники - студенти груп 4ЕА1 та 4ЕА2 - Бабій Руслан, Кучер Андрій, Умнов Владислав, Андрусенко Олександр, Мальований В'ячеслав, Близнюк Матвій. Доречі, Мальований В'ячеслав ще і отримує стипендію президента.

На відділенні навчається 24 спортсмени, які неодноразово відстоювали честь коледжу на рівні міста, області, України.

Вже третій рік поспіль у коледжі проводиться конкурс "Кращий за професією". 25 жовтня 2011 р. на спортивному майданчику ВТК відбулись змагання 3-го та 4-го курсів. Студенти відділення змагались у конкурсах: "Заміна колеса", "Обслуговування автомобіля перед виїздом", "Заміна високовольтних проводів", "Водіння автомобіля в обмеженому просторі". Вітаємо переможців:
І місце - група 4ЕА2 та 3ЕА2
ІІ місце - група 4ЕА1
ІІІ місце - група 3ЕА1

Щорічно на відділенні проводиться олімпіада з ПДР та ОКА. У цьому році переможцем став студент групи 4ЕА1 Войт Петро, який за 4 хв вірно розв'язав 106 питань.

Нагородження відбулось у середу - 26 жовтня, в актовій залі на урочистостях з нагоди Дня автомобіліста. На святі вітали відмінників, старост, спортсменів, переможців конкурсу та олімпіади. Було багато танців, пісень, гумору...