Ми призери Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки

   612

19-21 березня з ініціативи Спілки голів обласних Рад директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації України та адміністрації Миколаївського політехнічного коледжу пройшла ІІ Всеукраїнська олімпіада з радіоелектроніки.
Олімпіада проводилась з дисциплін, що входять до професійної та практичної підготовки, для студентів вищих навчальних закладів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації 3-4 курсу очної форми навчання. В олімпіаді приймала участь команда від ВНЗ І-ІІ р.а. з двох учасників, що представляла відповідний регіон України. Олімпіада складалась з трьох конкурсів:

  •  радіомонтажний конкурс;
  •  конкурс на проектування друкованого вузла з використанням САПР.
  •  конкурс з технічної творчості.

ІІ Всеукраїнська олімпіада з радіоелектроніки проходила на базі ДВНЗ "Миколаївський політехнічний коледж". В олімпіаді прийняло участь команди з 12 областей та 15 навчальних закладів.
У радіомонтажному конкурсі переможцем став Сініцин Дмитро (Вінницький технічний коледж) – 1 місце (керівник – Вернигора В.В.)
У творчому конкурсі команда у складі Сініцина Дмитра, Мазуренко Максима (керівник – Вернигора В. В.) посіла 3 місце з практичною роботою «Генератор з прямим цифровим синтезом форми сигналу».
У загальнокомандному заліку ІІ Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки наш коледж посів 2 місце.
Учасники та команди переможці нагороджені цінними призами від ПАТ «Завод «Екватор», компанії «E – NEXT Ukraine» та компанії «Мульти – СНАБ», компанії «Новатек – Електро» та компанії ТОВ ВТЦ «Електросервис». Всі команди, що приймали участь у ІІ Всеукраїнській олімпіаді з радіоелектроніки отримали у подарунок річну підписку на журнал «Chip News».

Фотозвіт