Циклова комісія соціальних дисциплін

   1984

Марценюк Надія Миколаївна

голова циклової комісії соціальних дисциплін

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, старший викладач. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут за спеціальністю «Історія і суспільствознавство», 1979р. Працює в коледжі з 1997 року.

Коло професійних інтересів: пошукова робота за напрямками «Доля вінничан під час Великої Вітчизняної війни», «Культурна спадщина українського народу», краєзнавство, організація екскурсій по історичним місцям України та області.


Паламарчук Наталя Миколаївна

психолог коледжу

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського за спеціальністю "Початкове навчання і практична психологія", 1999р.; факультет післядипломної освіти Тернопільської академії народного господарства за спеціальністю "Економіст з фінансів", 2002р. Працює у коледжі з 2000 року.

Коло професійних інтересів: класова структура українського суспільства, дослідження релігійності в Україні, девіантна поведінка в молодіжному середовищі


Бадунь Григорій Дмитрович

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії. Закінчив Вінницький державний педагогічний університет за спеціальністю «Історія і правознавтво», 1995р. Працює у коледжі з 2004 року.

Коло професійних інтересів: правове виховання молоді, керівник правового лекторію коледжу, дослідження родоводів, краєзнавча робота.


Білик Сергій Пилипович

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджений знаком "Відмінник освіти України" у 2001 році. Закінчив Кемеровський педагогічний інститут за спеціальністю «Історія і суспільствознавство», 1968р.Працює в коледжі з 1976 року.

Коло професійних інтересів: пошукова робота з проблем голодомору 1932-1933 рр. на Поділлі, аналіз міжнародних подій, організація екскурсій в музеї міста, планетарій.


Голєва Тетяна Володимирівна

Спреціаліст. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Історія», 2009р. Працює в коледжі з 2009 року.

Коло професійних інтересів: історія сіл та міст Вінничини, правові проблеми сучасної України, наукова робота.


Мельник Наталія Миколаївна

Сайт викладача

Спеціаліст І категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет за спеціальністю «Історія і правознавтво», 2001р. Працює в коледжі з 2001 року.

Коло професійних інтересів: проблеми соціалізації студентської молоді, історичний внесок видатних представників України та їх досягнення.


Романюк Ольга Миколаївна

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, старший викладач. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут за спеціальністю "Історія", 1995р. Працює в коледжі з 2011 року.


  • всесвітня історія
  • господарське право
  • історія України
  • культурологія
  • людина і світ
  • основи правознавства
  • основи філософських знань
  • правознавство
  • релігієзнавство
  • соціологія
  • чинники успішного працвлаштування