Додаток 1

   692

Додаток 1

Про проведення першої Всеукраїнської
олімпіади з радіоелектроніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р. а у 2011 році

З метою подальшого підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання Спілкою голів обласних Рад директорів ВНЗ І-ІІ р.а. вирішено:

1. Провести у 2010/2011 навчальному році Першу Всеукраїнську олімпіаду з радіоелектроніки серед студентів 3-4 курсів (на базі 9-ти класів) ВНЗ І-ІІ р.а згідно з Положенням, затвердженим оргкомітетом від 15 лютого 2011 року, у три етапи:

I етап – у лютому - березні 2011 року в кожному ВНЗ І-ІІ р.а.;

II етап – у березні - квітні 2011 року обласні олімпіади та конкурси з радіоелектроніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. (для областей, що мають більше одного навчального закладу за відповідним напрямом підготовки).

ІІІ етап – 11 – 13 травня 2011 року на базі Вінницького технічного коледжу.

2. Звернутись з проханням до директорів ВНЗ І-ІІ р.а. :

2.1. Забезпечити проведення I етапу Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки у зазначений термін та відповідно до Положення про Всеукраїнську олімпіаду з радіоелектроніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а..

2.2. Відрядити студентів-переможців I етапу змагань до визначених вищих навчальних закладів області для участі у II етапі Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Оплату відряджень учасників II етапу та супроводжуючих осіб з числа викладачів здійснити за рахунок їх навчальних закладів.

3. Випускним цикловим комісіям:

3.1. До 25 березня 2011 року надіслати до вищих навчальних закладів листи-запрошення з умовами та терміном проведення відповідної олімпіади, а також координатами базового ВНЗ.

3.2. Забезпечити проведення II етапу Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. у зазначений термін та відповідно до Положення.

3.3. Подати звіт про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. у 10-тиденний термін після її завершення, на адресу базового ВНЗ.

3.4. До 31 березня 2011 року, з метою поповнення банку типових завдань, надіслати електронною поштою на адресу оргкомітету Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки схеми для проведення конкурсу з конструювання вузлів на друкованій платі з використанням САПР та пропозиції з проведення радіомонтажного конкурсу та конкурсу з технічної творчості.

3.5. До 15 квітня 2011 року надіслати на адресу оргкомітету анкети учасників Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а.

3.6. Відрядити команду з 2-х студентів-переможців IІ етапу змагань до Вінницького технічного коледжу для участі у IIІ етапі Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а.

Оплату відряджень та організаційних внесків учасників IIІ етапу та їх супроводжуючих з числа викладачів здійснити за рахунок їх навчальних закладів.

Оргвнесок становить 140 грн. з кожної особи і сплачується при реєстрації.

Реєстрація учасників проводиться за наявності студентського квитка або залікової книжки.

У випадку неможливості прийняти участь у олімпіаді учасника, вказаного в заявці, обласному оргкомітету надається право надіслати студента, який посів наступне місце.

4. Оргкомітету Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а:

– забезпечити проведення IIІ етапу Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. у зазначений термін та відповідно до Положення;

– забезпечити базові ВНЗ необхідними інформаційними матеріалами.

Матеріали будуть розміщені на сайтах:

Вінницький технічний коледж

Сайт кафедри "Радіотехніки" ВТК: Посилання 1, Посилання 2

ЗАЯВКИ ТА ЗАВДАННЯ ВИСИЛАТИ НА ЕЛЕКТРОННІ АДРЕСИ:

[email protected]

[email protected]

КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ ОРГКОМІТЕТУ:

067-3086471 - Цирульник Сергій Михайлович (Вінницький технічний коледж)
066-9450184-Ткачук Юрій Зіновійович(Івано-франківський коледж електронних приладів)
063-9570098 - Осіпов Віктор Валентинович (Смілянський радіотехнікум)
097-2974314 - Зайковський Олег Сергійович (Миколаївський політехнічний коледж)