Циклова комісія філологічних дисциплін

   2177

Кучинська Олександра Григорівна

голова циклової комісії філологічних дисциплін

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 2000 році. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М.Островського за спеціальністю "Українська мова та література", 1984р.; Костромський педагогічний інститут імені М.Некрасова за спеціальністю «Російська мова та література», 1991р. працює в коледжі з 1995 року.

Коло професійних інтересів: підвищення грамотності студентів, формування творчої, високоморальної особистості.


Шевчук Ніна Іванівна

заступник директора з виховної роботи

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" в 2005 році. Закінчила Вінницький педагогічний інститут ім. М. Островського за спеціальністю «Російська мова та література», 1978р. Працює в коледжі з 1992 року.

Коло професійних інтересів: формування особистості студента, моральних та духовних цінностей на заняттях зарубіжної літератури.


Зоріна Юлія Валеріївна

методист коледжу

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії,викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 2010 році.Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені Михайла Коцюбинського за спеціальністю «Російська мова та література», 1994р.; Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського за спеціальністю «Українська мова та література». В коледжі працює з 2000 року.

Коло професійних інтересів: підвищення рівня грамотності студентів нового набору, формування особистості на заняттях літератури.


Можаєва Тетяна Аркадіївна

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 1996 році. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут за спеціальностями «Російська мова та література», 1969р., «Українська мова і література», 1994р. Працює в коледжі з 1983 року.

Коло професійних інтересів: підвищує рівень грамотності студентів, заохочує їх до читання художньої літератури.


Можаровська Олена Едуардівна

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України" у 2010 році. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М. Островського за спеціальністю "Іноземні мови", 1992р. У коледжі працює з 1995 року.

Коло професійних інтересів: використання мультимедійних технологій на заняттях англійської мови.


Сторожук Світлана Костянтинівна

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М.Коцюбинського за спеціальністю «Російська мова і література та англійська мова»,1998 р. Працює в коледжі з 2002 року.

Коло професійних інтересів: викладання англійської мови за професійним спрямуванням.


Харченко Оксана Анатоліївна

Сайт викладача

Спеціаліст вищої категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут ім. М. Островського за спеціальністю «Англійська і німецька мови», 1995р. Працює в коледжі з 1995 року.

Коло професійних інтересів: інновації при викладанні іноземних мов.


Костюк Ірина Василівна

Сайт викладача

Спеціаліст І категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М.Коцюбинського за спеціальністю «Російська мова й література та англійська мова», 1998р. Працює в коледжі з 2006 року.

Коло професійних інтересів: активізація процесу навчання іноземній мові.


Томчук Марія Василівна

Сайт викладача

Спеціаліст ІІ категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет ім. М.Коцюбинського за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Мова та література (російська)», 2008р. Працює в коледжі з 2008 року.

Коло професійних інтересів: формування особистості на заняттях літератури; творчий підхід до кожної теми.


Мельничук Тетяна Сергіївна

Спеціаліст І категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут ім. М.Островського за спеціальністю «Англійська мова»,1971р. У коледжі працює з 2003 року.

Коло професійних інтересів: використання новітніх технологій при вивченні іноземної мови.


Крисак Лариса Василівна

Спеціаліст ІІ категорії.Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М.Коцюбинського за спеціальністю "Педагогіка і методика середньої освіти. Мова та література (англійська)", 2002р. Працює в коледжі з 2001 року.

Коло професійних інтересів: інновації при викладанні англійської мови, презентаційно–професійне спрямування викладання мови.


Зінченко Інна Вікторівна

сайт викладача

Спеціаліст ІІ категорії. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет ім. М.Коцюбинського за спеціальністю "Українська мова і література", 2012р. В коледжі працює з 2011 року.


Колесник Тетяна Анатоліївна

Спеціаліст. Закінчила Вінницький інститут економіки ТНЕУ за спеціальністю "Фінанси",2009р.; Вінницький державний педагогічний університет ім. М.Коцюбинського за спеціальністю "Українська мова і література", 2013р. Працює в коледжі з 2010 року.


Прис Марина Вікторівна

Спеціаліст ІІ категорії. Закінчила Вінницький технічний коледж за спеціальністю «Фінанси і кредит», 2003р., Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова і література», 2007р. У коледжі працює з 2007 року.

Коло професійних інтересів: формування високоінтелектуальної особистості на заняттях літератури, розвиток творчих здібностей у студентів.


Кревська Вікторія Дмитрівна

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком "Відмінник освіти України". Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Островського за спеціальністю "Українська мова та література, німецька мова", 1962р. Працює в коледжі з 1966 року.

Коло професійних інтересів: підвищення рівня грамотності студентів нового набору.



  • українська мова
  • українська література
  • світова література
  • українська мова за професійним спрямуванням
  • іноземна мова (англійська)
  • іноземна мова (німецька)
  • іноземна мова за професійним спрямуванням