Центр з розвитку та підтримки обдарованої студентської молоді Вінницького технічного коледжу 2013 р.

у 2013 році з  проекту «Центр з розвитку та підтримки обдарованої студентської молоді Вінницького технічного коледжу» Довгань Діана Юріївна виграла Грант за зайняте 2-е місце. Практична цінність запропонованого проекту  полягає у використанні інформаційних технологій та всебічному залученні студентства до діяльності, спрямованої покращенню адаптації молодих фахівців на сучасному ринку праці. Враховуючи актуальність розглянутого питання,  досвід організації та функціонування даного центру може бути використаний у вищих навчальних закладах Вінницької області та України в цілому.

Функціями проекту  «Створення центру розвитку та підтримки обдарованої студентської молоді Вінницького технічного коледжу» є: 

  • надання можливості всім учасникам навчально-виховного процесу реалізувати власні творчі здібності на основі дослідницько-пошукової,  наукової, навчальної, спортивної, культурної та громадянської діяльності;
  • створення методичних посібників для студентів та викладачів;
  • проведення курсів та семінарів для педагогічних працівників, організація обміну досвідом;
  • створення творчих груп викладачів коледжу для розв’язання методичних проблем, які виникають у роботі з обдарованою молоддю. За кошти Гранту та коледжу створений кабінет новітніх інформаційних технологій.