Олімпійська надія легкої атлетики!

Олімпійська надія легкої атлетики!
   307

Знайомтеся - Софія Карпович, студентка групи 1Ф! Чотири рази підіймалася на переможний п’єдестал. І це тільки за минулі два тижні! Бездоганна юна легкоатлетка, яка долає дистанції на рівні з досвідченими спортсменами.

Тендітна, скромна, але надзвичайно працьовита першокурсниця, якій однаково легко даються і спорт, і навчання. Такого фурору не пам’ятають навіть ті, на чиїх очах виросло не одне покоління переможців.

Софія Карпович, подолавши дистанції в 1500 і 3000 м, двічі здобула золото на чемпіонаті з бігу серед спортсменок 2007-2006 р.н. Проте найбільше вражає, що точно з таким самим успіхом на наступних змаганнях дівчина обігнала й дорослих.

“Любов до спорту - це моя найбільша мотивація! Буває важко після пар, чи то болять ноги, чи то заважають погодні умови - мене нічого не зупиняє. Я все одно борюся й до кінця вірю в перемогу”, - каже Софія Карпович, студентка групи 1Ф.

Тренується дівчина у ВОДЮСШ "Колос" лише три роки. Але її старання й досягнення говорять самі за себе. Вже зовсім скоро легкоатлетка представить нашу область на першості України.

Підтримуємо та захоплюємося силою духу нашої молоді!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту