Волейболістки області змагались у ВТФК

Волейболістки області змагались у ВТФК
   303

П’ять найсильніших дівчачих команд зібрав обласний волейбольний турнір пам'яті тренерів Якова Ясевича і Андрія Піотровського. У нашому коледжі він пройшов вже вдруге!

“Мені надзвичайно приємно, що відтепер турнір пам’яті цих прекрасних двох тренерів, прекрасних друзів, прекрасних людей буде проходити саме в нашому коледжі. І я надіюся, що він тут здобуде основне місце прописки. Ви всі вже переможці, ви найкращі і це особистий внесок кожної з вас у нашу спільну перемогу. Я вас вітаю, все буде Україна!”, - Світлана Василюк, директорка ВТФК

У спортивному середовищі і Вінниччини, і України Якова Ясевича і Андрія Піотровського називали не просто талановитими наставниками, а й яскравими зірками тренерської волейбольної еліти.

“Вони були зовсім різного віку, але Андрій успадкував від Якова Моісейовича все краще, що було в талановитого тренера, який працював в епоху 60-70 років з командами майстрів, які представляли нашу Вінницю на першості України. Завдяки турніру, заснованому на їхню честь, наш улюблений виду спорту отримав потужний поштовх для розвитку. У цей непростий час, коли в країні йде війна, для нас дуже важливо, що змагання відбуваються і Вінниччина утримує статус всеукраїнської волейбольної мекки.”, - Микола Чумак, голова Федерації волейболу Вінниччини.

Спеціалізувались тренери-легенди здебільшого на підготовці жіночих волейбольних команд. На турнірі на їхню честь теж змагались дівчата. Градус суперництва просто зашкалював! За результативністю подач, місця на переможному п’єдесталі розподілились так:

І місце - ДЮСШ “Авангард”, м.Калинівка;

ІІ місце - МДЮСШ №3, м.Вінниця;

ІІІ місце - ВТФК;

ІV місце - ВТЕІ і КНТЕУ.

Назвали прискіпливі арбітри й імена найсильніших волейболісток турніру:

  • Марія Плахотнюк, ВТЕІ;
  • Дар’я Тельцова, ВТФК;
  • Олександра Ковальчук, ДЮСШ “Авангард”;
  • Надія Сидорець, МДЮСШ №3.

Символічним є те, що серед волейболісток, які відстоювали на турнірі честь нашого коледжу, була і Крістіна Піотровська! Дочка легендарного тренера - призерка України серед закладів ФПО та студентка групи 2ОП1!

Дякуємо за допомогу в організації і проведенні турніру Володимирові та Ніні Піотровським, Миколі Чумаку, голові Федерації волейболу Вінниччини, Дмитрові Лукавому, директору КЗ «Вінницький регіональний центр «Інваспорт».

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту