Вперед до спільного успіху!

Вперед до спільного успіху!
   189

Ідеї, виклики та конкретні кроки до єдиної мети! Шляхи вдосконалення освітнього процесу та розвитку нашого коледжу обговорили голови батьківських рад груп разом із адміністрацією.

Місце зустрічі обрали символічне. Адже читальна зала ВТФК - не лише невичерпний осередок знань, а й традиційне середовище обговорень ініціатив і планів.

Так і цього разу стереотипні уявлення про батьківські збори розвіяла Світлана Василюк. Директорка коледжу певна: відтепер вони завжди проходитимуть креативно і по-новому:

“У цьому році ви, батьки, неабияк допомогли коледжу. І я безмежно вдячна вам за довіру, за підтримку, за те, що ви нас розумієте. Наша надзвичайно професійна команда педагогів робить усе можливе для того, щоб вашим дітям було у нас комфортно. Тож ми із впевненістю тримаємо свої освітянські позиції, займаємося, виховуємо і співпрацюємо разом на благо України.”

А щоб робота йшла легко, без кордонів і в дружній атмосфері - інтерактивну вправу на знайомство присутнім запропонувала Анастасія Резнік, практична психологиня ВТФК. Об’єднавшись в команди, батьки і викладачі відповідали на тематичні запитання:

  • Чим ви займаєтеся?
  • Що надає крила?
  • Що тримає вас на ногах?
  • Яка ваша мрія після війни?

Про результати спільної діяльності розповіли Олеся Бринзанська, голова ГО “ВТФК, і Тетяна Возна, голова батьківської ради коледжу.

Як створити потужну стратегію розвитку ВТФК? Тільки спільними зусиллями! Над цим і працювала команда батьків і педагогів. Перевірений часом метод SWOT-аналізу запропонувала реалізувати Діана Довгань, заступниця директора з навчальної роботи, стратегічного розвитку та інновацій.

Емоцій, рефлексій і особистих вражень під завісу зборів було хоч відбавляй! Модератором зворотного зв’язку стала Наталія Паламарчук, заступниця директора з виховної роботи.

Формуємо перспективне майбутнє разом!

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту