Колишні випускники радять: вступайте до ВТФК!

Колишні випускники радять: вступайте до ВТФК!
   138

Олександр Майданевич - вчитель фізики, математики та інформатики філії Літинського ліцею №2. У минулому - випускник нашого коледжу 1991 року! Тоді він називався технікумом електронних приладів, у якому пан Олександр опановував виробництво напівпровідників.

До своєї альма-матер колишній випускник приїхав з почесною місією. Вирішив показати сьогоднішнім школярам навчальний заклад, у якому отримав багаж знань, що повсякчас стають у пригоді.

“Я з великим теплом та вдячністю згадую студентські роки в коледжі! Саме тут багато чому навчився і впевнився, що точні науки, то, як то кажуть, моє. Дуже хочеться показати нашим восьми- та дев’ятикласникам, що є потужний та престижний коледж, до якого варто вступати. Однак діти повинні розуміти - аби стати його студентом у майбутньому, їм необхідно вже тепер “підтягнути” свої знання в школі”.   

Про коледж загалом, його відділення та студентське життя поза навчанням юним гостям розповіла директорка Світлана Василюк. Напівжартома попередила: вступити до ВТФК нелегко через жорстку конкуренцію між абітурієнтами. Втім, наполегливі і цілеспрямовані слухачі підготовчих курсів отримують додатковий шанс здолати прохідний бал.

“У нашому коледжі, на кожному з п’яти відділень, ми готуємо фахівців за спеціальностями, що є затребуваними на ринку праці сьогодні, і залишаться такими в майбутньому. Комп’ютерні інженери, економісти, бухгалтери, електромеханіки, радіотехніки, логісти та спеціалісти з відновлювальної енергетики будуть потрібні для відбудови України після перемоги! Наші студенти мають все, аби стати успішними: потужну навчальну базу, викладачів високого рівня, виробничі лабораторії і безліч можливостей для своїх спортивно-мистецьких захоплень”.   

Переконались у цьому школярі під час екскурсії коледжівськими корпусами. Побували в спортивній залі, автентичній світлиці, бібліотеці та музеї історії ВТФК. Та чи не найбільше засвітились очі хлопчаків і дівчат, коли спостерігали за роботою 3D-фрезера, оглядали екоавтівку, зібрану руками студентів, і дізнавались секрети використання енергії природи.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту