“Як жили, працювали і вірили”. Директорка ВТФК прозвітувала

“Як жили, працювали і вірили”. Директорка ВТФК прозвітувала
   131

Рік календарний і майже півтора на посаді директора найбільшого в регіоні коледжу промайнули швидко! Про все, що пережили разом, чого досягли і куди крокуємо - говорила з колективом Світлана Василюк.

Щиро, виважено, детально і конкретно підсумувала роботу, до якої докладала рук вся без винятку коледжівська спільнота. І перше, що зробила директорка - подякувала колегам і однодумцям за підтримку, розуміння та допомогу.

“Поряд з вами, професійними, натхненними та цілеспрямованими, я зрозуміла, що успіх керівника - це не його особисте. Це досягнення спільне з колективом, який йому довіряє. Коли кожен на своєму місці робить все і трошки більше заради загальної справи заради руху вперед!”   

Як започатковували нові традиції та формати роботи, гуртувались довкола ідей, як долали виклики, раділи перемогам та змінювали себе й освітнє середовище. Пригадати все це допомогла команді докладна презентація з фаховими коментарями Світлани Василюк.

“Ми жили, працювали і вірили попри всі складнощі та тривоги”, - підсумувала директорка річну історію ВТФК. Одразу констатувала: на 2024-й плани не менш масштабні та амбітні! Чи стануть реальністю? У Світлани Василюк сумнівів жодних!

“Ми будемо шукати нові можливості, будемо формувати новий погляд на нашу роботу, будемо вдосконалювати те, що вже напрацювали. Це потрібно не лише коледжу як освітньому закладу чи нам з вами. Сучасність і відповідність вимогам часу, в першу чергу, потрібні нашим студентам. Їм творити майбутнє та відбудовувати Україну після перемоги! Для цього молоді знадобляться знання і вміння, що дати їй можете тільки ви!”   

Команда ВТФК - тільки разом до успіху під мирним українським небом!

Поринь у спогади тут: https://youtu.be/V5tn78EIqsE

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту