Щасливчики технолотереї: чому їх троє?!

Щасливчики технолотереї: чому їх троє?!
   96

Вирішальний ранок понеділка у ВТФК! Довгоочікуваний фінал лотереї від наших техноволонтерів - відбувся. І не просто, а з приємними несподіванками для учасників. Під час рандомного розіграшу визначили не одного, а одразу трьох щасливчиків!!!

Вручити додаткові призи вирішили організатори лотереї. У списку претендентів на унікальний сувенір виявилось сто власників донатів. Це ті, що вказали своє прізвище під внеском. Загалом же переказів було набагато більше! Небайдужі анонімно перераховували гроші заради підтримки ЗСУ.

Так трапилось, що колесо Фортуни цього разу обернулось у бік спільноти ВТФК! Переможцем лотереї і власником головного призу став наш першокурсник Назар Слободян, гр.1ЕА1!

Заохочувальний подарунок - авторський повербанк від студента коледжу виграв Захар Заїка, гр.1ЕА2!

Іще одну розмальовану гільзу техноволонтери вручили викладачці історії ВТФК - Надії Марценюк! За найбільший донат лотереї!!!

Ми дякуємо всім, хто приєднався і підтримав ініціативу студентів! Всього до банки і на картку наших техноволонтерів надійшло тринадцять тисяч гривень! Цього вистачить, аби зібрати вже замовлену бойовим підрозділом сонячну підстанцію ““ВТФК-Power”.

Решту грошей витратять на придбання комплектуючих для павербанків. Безстрокова акція “Підзаряджаємо ЗСУ” - триває! Донатимо та наближаємо Перемогу!

https://send.monobank.ua/jar/5rFfJbX3KA?fbclid=IwAR0mWHGD7TUucVdvD8Q9Z00roKS3bZA28cfOzK32g0c25k7K5O3t5Hc8dn0

Картка Приват

5168745677853738

Призначення: на сонячну підстанцію

Андрій Крисак, координатор збору ВТФК

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту