«Тарасова весна» у ВТФК

«Тарасова весна» у ВТФК
   114

210 річницю від дня народження Кобзаря відзначили в нашому коледжі! Для студентсько-педагогічної спільноти влаштували інформативно-креативний вечір. Його лейтмотив - багатогранність особистості Шевченка очима сучасної молоді.

Хто він - дідусь у старезному кожусі чи ультрамодник у макентоші? Бідак, одинак, сирота чи харизматичний талант і зірка богемної тусовки?... Нові образи генія і пророка українського народу наші студенти розкривали за п’ятьма напрямками:

  • “Тарас - художник”;
  • “Тарас - ікона стилю”;
  • “Тарас - харизматична особистість”;
  • “Тарас - романтик”;
  • “Тарас - поет”.

https://drive.google.com/drive/folders/1-CVfWJBrVJ2rxpDhyKRwIKNQAZ9DKWdB?usp=drive_link  

Для презентації свого уявлення про Шевченка кожне відділення відзняло напівжартівливі відеоролики. Студенти та викладачі декламували його вірші, пригадували цікаві факти біографії під час бліц-опитування.

У цей же час про роль шевченківської поезії, його живопису і громадянської позиції в процесах творення ідентичності українського народу розповідали експерти та дослідники життя і творчості Кобзаря.

Доповнили програму пам’ятного вечора пісенні і танцювальні композиції за мотивами творів Тараса Шевченка у виконанні наших артистів. На завершення студентам-переможцям внутрішніх етапів мовних конкурсів і олімпіад директорка ВТФК Світлана Василюк урочисто вручила почесні грамоти!

«Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава. І воля святая!» Тарас Шевченко.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту