ВТФК - в Книзі рекордів України!

ВТФК - в Книзі рекордів України!
   122

Ми це зробили!!! Наш коледж став першопрохідцем Книги рекордів України з ідеєю одночасного проведення занять, об’єднаних тематикою та ще й у форматі гри. Сьогодні в 45 аудиторіях 45 викладачів говорили про «Україну у світі»!

Так пройшли пари з 34 дисциплін для 1 055 студентів! На кожному занятті, від фізкультури до економічного обґрунтування господарських рішень, молоді наводили приклади вагомих внесків українців у розвиток світової науки, техніки, культури і спорту.

В освітньому просторі нашої держави такого ще не було!

Викладачі нашого коледжу свідомі своєї вкрай важливої місії - доносити міжнародній спільноті правдиву інформацію про Україну, виховувати молодь в дусі патріотизму і гордості за наш величний народ. Так аргументувала рішення колективу провести масштабний захід директорка ВТФК Світлана Василюк:

“Я певна, що встановлений сьогодні рекорд - це важливо не тільки для нашого коледжу. Це успіх міста, Вінницької області і всієї України! Весь колектив - студенти, адміністрація - готувався понад місяць. Відпрацьовували, відточували все до найменших дрібниць. Хоча для викладачів ВТФК елементи гри під час проведення занять - то не новина, але ми прагнули абсолютної злагодженості!”

Наважитись, організувати і встановити рекорд під силу лише згуртованій і професійній команді, наголосив Вадим Вітковський, представник Книги рекордів України у Вінницькій області:

“Рекорд України - це явище не буденне! Це те, чим можна і потрібно пишатись, це те, що можна передавати в спадок наступним поколінням. Це висока оцінка тих величезних старань, які доклав колектив до підготовки і проведення цих занять. В Україні сотні коледжів і університетів, але в жодному такого нестандартного освітнього заходу, як у вас, не відбулось!”

Упродовж години за ходом занять спостерігала велика група незалежних експертів. До неї увійшли ректори трьох вінницьких університетів, керівники підрозділів міської ради та обласної військової адміністрації, наші партнери-роботодавці й колишні випускники, для яких коледж став першою сходинкою в успішній кар’єрі.

“Формат гри, який використали для проведення занять викладачі коледжу - це сучасно і надзвичайно важливо. Зазвичай його застосовують для проведення уроків у молодших класах і чомусь рідко використовують для студентів. Однак саме під час гри інформація засвоюється швидше і краще. Всьому колективу коледжу великий респект за новаторство і окремо - за вкрай актуальну та цікаву тему”, - сказала Оксана Яценко, директорка департаменту освіти Вінницької міської ради.

Вітаємо і пишаємось нашою студентсько-педагогічною спільнотою! Далі буде не менш результативно та цікаво. ВТФК – ми успішні разом! Все буде Україна!

Кроки до рекорду - у фотозвіті в галереї на сайті коледжу( всі з’являться впродовж кількох днів)

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту