Стратегія розвитку ВТФК: плануємо і реалізуємо!

Стратегія розвитку ВТФК: плануємо і реалізуємо!
   89

Оновлену редакцію Стратегії розвитку нашого коледжу на найближчі п’ять років - затвердили! Її під час зібрання педагогічної ради представила Діана Довгань, заступниця директора зі стратегічного розвитку та інновацій ВТФК.

В основу перспективного плану дій заклали проєкт, розроблений членами спеціальної робочої групи. Вдосконалити і оптимізувати своєрідну “конституцію” навчального закладу допомогли експерти Києво-Могилянської школи професійної та неперервної освіти.

Тож в остаточному варіанті документа з початкових семи стратегічних пріоритетів сформували три, а зі ста п’ятдесяти п’яти завдань - двадцять два! І це не відмова від амбітних планів чи намірів. Навпаки, ретельно прораховані кроки задля їх реалізації - наголосила Діана Довгань.

“У нашій Стратегії ми чітко сформулювали ті пріоритетні напрямки розвитку нашого коледжу, які, переконані, є проривними! Рух цим курсом, без розпорошення ресурсів, сприятиме тому, що наш коледж і в подальшому впевнено утримуватиме лідерські позиції серед закладів фахової передвищої освіти, і не лише регіону! Досягти поставленої мети дозволить і конкретизація визначених завдань”.

Сформульована в Стратегії і візія перспектив коледжу, як: 

  • національного лідера фахової передвищої освіти; 
  • спільноти успішних і креативних однодумців;
  • надійного партнера бізнесу, влади, громади; 
  • закладу освіти, якому довіряють три покоління українців.

Не менш глобальною виглядає і місія, яку визначила для себе педагогічна громада ВТФК - забезпечити різні сфери економіки України висококваліфікованими фахівцями, які відповідатимуть вимогам сучасного ринку праці.

Стратегія розвитку ВТФК тут: https://vtc.vn.ua/article/show/?id=2628

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту