Навчаємось сьогодні і плануємо своє “завтра”

Навчаємось сьогодні і плануємо своє “завтра”
   83

Третьокурсники відділення електроенергетики та електромеханіки нашого коледжу відвідали колег по фаху у Вінницькому національному технічному університеті. Разом з викладачем Юрієм Костюком, група 3ЕА1 оглянули лабораторії спеціальності "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".

На діючих стендах, макетах та спеціальному обладнанні викладачі трьох кафедр вишу пояснювали студентам принципи та алгоритми роботи деяких механізмів і систем. Зокрема, електропостачання промислових підприємств, релейного захисту та автоматики, високовольтних апаратів  та діагностики електрообладнання, керування електроприводами Mitsubishi.  

Побували хлопці і в лабораторії відновлювальних джерел енергії. Нагадаємо, фахівців у цій галузі готують і в нашому коледжі. Це одна зі споріднених з ВНТУ спеціальностей, що відкриває молоді як можливості для продовження навчання у виші, так і самореалізації в обраній професії.

Відвідини лабораторій ВНТУ організовані в рамках проходження третьокурсниками відділення електроенергетики та електромеханіки практики на засобах вимірювальної техніки.

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

Більше фото в фотогалереї

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту