Інновації - наше кредо!

Інновації - наше кредо!
   127

V Всеукраїнська науково-методична конференція, що пройшла на базі нашого коледжу, зібрала рекордну кількість учасників! Триста двадцять шість науковців, викладачів закладів фахової передвищої освіти з 14  областей України обговорювали сучасні методики підготовки молодих спеціалістів!

Для обговорення проблемних питань, пов’язаних з їхнім використанням в освітньому процесі, пошуку шляхів вирішення, а також обміну досвідом, у збірнику матеріалів Конференції зареєстрували 140 науково-методичних праць.

“Я щиро вдячна всім колегам, які сьогодні працюють на освітянській ниві. Попри всі складнощі та виклики, пов’язані з війною, що розв’язала Росія, ми продовжуємо виконувати свою надважливу місію - навчати дітей! Ми даємо їм знання, навички та вміння, які допоможуть сьогоднішнім студентам наших коледжів стати висококваліфікованими спеціалістами. Це складна і копітка робота на майбутнє всієї України, адже саме цій молоді відбудовувати нашу Батьківщину після перемоги над ворогом!” - наголосила під час відкриття конференції Світлана Василюк, директорка ВТФК.

Під час круглого столу і дискусій, окрім обговорення питань впровадження інновацій в передвищій фаховій освіті, викладачі нашого коледжу поділились з  колегами досвідом проведення успішної акредитації ОПП. Великий резонанс і цікавість учасників конференції викликали креативні майстер-класи, що провели викладачі ВТФК. 

 Збірник матеріалів конференції тут: http://surl.li/sdzrz

Тримаємо зв’язок по всіх каналах: instagram_vtfc_collegefacebook та instagram_stud.rada_vtfc

 

Ключові слова: #Ми в медіа #Фотогалерея #Відеоматеріали  #Новини спорту